top of page

REVIEWS

brow maximiser.jpg

BROW Maximiser

Dunne schrale of onvolledige wenkbrauwen?

Dan is dit jouw toverformule.

Brow maximiser is een groeiserum waarvan de haargroei van uw wenkbrauwen in amper 4 weken met meer dan 60% verhoogt. de formule is verrijkt met 3D-wenkbrauwversterkers die volume zichtbaar verbeteren. De biologische lipoolipeptide zorgt voor maximale stimulatie van de haargroei en vollere wenkbrauwen.

Young Woman with Curly Hair

Taylor Quill

Klant @Vivianstijl's Brauwerie

Ik ben 4weken begonnen met het maximiser serum van HDbrows. Na 3 weken begon ik al echt verschil te merken. Mijn wenkbrauwen zijn voller en de haartjes zijn langer en minder broos geworden. Ik ben er erg blij mee!

Liefs Taylor

Model

Nina

Sterkere wenkbrauwhaartjes

Als je merkt dat de kleur van je wenkbrauwen snel vervaagt en je wilt het frisse wenkbrauwgevoel langer behouden, dan is dit je wondermiddel.

tintlock serum helpt om je wenkbrauwtint langer te bewaren. Het serum legt een ontzichtbare, flexibele film op je wenkbrauwhaartjes om de kleur vast te houden. Het krachtige cuticula interlock systeem werkt samen met het aminozuur om de haarstructuur te herstellen, opnieuw op te bouwen en te versterken. Ideaal als je de kleur langer wilt behouden. Maar ook broze, beschadigde wenkbauwen hebben baat bij de serum dat de algehele gezondheid van je wenkbrauwen verbetert.

bottom of page